Pre koho je program určený a ako prebieha?

Program je určený  pre mladých ľudí od 16 do 24 rokov, teda stredoškolákov a vysokoškolákov.
Pozostáva z dvoch častí:

I. Objav svoj potenciál a rozvíjaj sa:

Obidva programy sú v trvaní 18 hodín rozdelených do 3 dní a dajú sa absolvovať osobitne.

Prvá časť sa venuje sebapoznávaniu a posilneniu sebavedomia, stanovovaniu a dosahovaniu cieľov, emočnej inteligencii, tvorbe plánov, poznaniu a využívaniu silných stránok, prekonanie limitujúcich presvedčení, emočnej inteligencii, empatia, zvládaniu kritiky. Dôraz sa kladie na sebapoznávacie testy, skupinové diskusie, princíp Lekgotla, PERMA, IKIGAI..

II. Líderstvo ako tvoj cieľ:

Druhá časť je zameraná na zručnosti, potrebné v súčasnom meniacom sa a neistom svete: riešenie problémov, rozhodovanie, ako predsudky ovplyvňujú rozhodovanie, Design thinking, tímová práca, pozitívna komunikácia, verbálna a neverbálna komunikácia, aktívne počúvanie, leadership, kvality lídra, uvedomeniu si, že každý z nás je líder.
Deje sa to hravou formou cez hry ako Survival game, Lego game a ďalšie interaktívne metódy

Forma: prezenčná alebo online webinár. Časť programu podľa záujmu účastníkov je možné absolvovať priamo v Grécku,v autentickom prostredí, kde program vznikol a kde sú korene jeho základných myšlienok – učenie gréckych filozofov, ktoré nás sprevádza doteraz…

Počet účastníkov v skupine je maximálne 12.

Účastníci dostanú bohatý učebný materiál, kde nájdu okrem cvičení, testov rozvojových otázok, tipy, návody, články. Súčasťou materiálu je aj veľmi cenný osobný denník, v ktorom si zaznamenávajú svoj pokrok v učení sa a poznávaní seba samého, aj svojho okolia.